Takknemmlig !

Så ble det fredags ettermiddag og helg 🙂
Har hatt
besøk av mellomste sønn, svigerdatter og et lite barnebarn i dag og det var koselig.
Fikk en del tid sammen med den lille gutten, veldig kjekt.
Svigerdatteren hadde tannlegetime så det ble litt mor-sønn kvalitetstid, veldig koselig å bare sitte og prate litt sammen, både om fortid, nåtid og fremtid.
Lett prat som gir meg som mor stor glede, og som eg setter stor pris på.
For er det noe eg savner så er det tid med barna mine.

Enkelte synes kanskje at eg er helt forskrudd, og totalt feil skrudd sammen når eg snakker om kvalitetstid med mine barn. De tenker kanskje at det er små barn eg bør snakke om da, men eg snakker om barn på 18,24,25,32 og 35 år.
Det er jo slett ikke barn, det er jo voksne folk eg snakker om.
Men til deg eller alle de som ikke skjønner det…….enten de er 18 eller 35 år gamle….. eller om de så var 5 år……så er det mine barn, og mine barn vil alltid være mine barn, uansett alder.
En har gitt de liv, en har født de til denne verden og ingen andres tanker eller meninger vil noensinne forandre det faktum at det er mine barn.

I kveld fikk eg muligheten til å gå ut og spise middag med 4 av mine 5 barn. Det er jo alltid slik at når noen mangler så er ikke flokken komplett. Slik ble det også i dag da det ble 4 av 5. 
Middagen var nydelig god, og det var for meg godt å ha så mange av de 5 samlet. Når en samler så mange og de fleste med følge…langs et langbord så er det ikke så lett å få pratet like mye med de som sitte langt fra som med de som sitter nært.
Etter middagen prøvde eg derfor å få til at vi satt litt annerledes, slik at eg fikk mer kontakt med de som satt lengst vekke under middagen.

Eg følte det gikk stort sett fint å få pratet med alle de 4 og også med samboerne, men tiden gikk fort og det ble plutselig fort kveld. Men okei, eg såg jo godt at noen gjespet og  andre var rød i øynene fordi en var sliten. Fredagskveld og ei lang uke er over.
Så det ble tidlig avsluttet og alle gikk hver til sitt.
Eg skulle gjerne sotte 1 eller 2 pils lenger, men eg skjønner at noen er slitne og noen ikke følte seg så bra.
Eg storkoser meg og nyter timene eg får være sammen med de.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg