Da er eg på vei....

Så er eg i gang.....eg skal tilbake til et sted eg har lengtet tilbake til siden tidlig dette året.

Et sted der eg finner en fullstendig ro og fred i sjelen. Et sted der det ikke finnes jag etter prestasjoner, et sted eg føler meg i spill med naturen.

Der eg alltid har følt eg har hørt til, selv om få kan forstå det. Men folk trenger ikke forstå det...det er nok at eg VET det og kjenner det på kroppen. 

Gode og fine dager skal bli nye minner. Og eg håper på litt fint vær....kanskje nordlyset danser over himmelen? Det hadde vært fantastisk.

Kamera er oppladet,ekstra batteri er med og eg reiser mot nord. Ser frem til å oppleve dager i nord i november. Selvsagt kommer eg til å savne mine egne og kjæresten min,men de er bare noen tastetrykk unna i denne digitale verden vi lever i.


Skal også se igjen "den lille ungen " , det blir koselig .

 

 

5 kommentarer

Greta

11.11.2016 kl.10:38

Så kjekt for deg da. Kose deg masse masse. Og det høres ut som du ahr tenkt å være der en stund. Hvor lenge skal du være der da. ? Kose mose deg masse

Marianne

16.11.2016 kl.10:45

Greta: Tusen takk, ja eg blir til mandag 21.nov.

tepausen.blogg.no

12.11.2016 kl.23:43

Kos deg <3

Marianne

16.11.2016 kl.10:45

tepausen.blogg.no: Tusen takk, nyter dagene :)

tepausen

16.11.2016 kl.19:52

Fint ♡

Skriv en ny kommentar

Marianne

Marianne

53, Lindås

Hei! Prøver meg på noe helt nytt, blogg. Mor til 5 barn der alle har flyttet hjemmefra og en lurer på HVA I ALL VERDEN NÅ ? Av interesser er det nok fotografering, strikking, hekling og hage som står øverst på listen, noe bloggen vil være preget av. Angst vil også være et tema og ellers ting som preger dagene mine. Følg meg gjerne :)

Kategorier

Arkiv

hits